Siguenos en Facebook  Síguenos en Twitter  Siguenos en YouTube  Siguenos en Blogger  Siguenos en por RSS

viernes, 22 de noviembre de 2013

Canal 21 engega el concurs musical 'Sona 21' per artistes emergents de les Terres de l'Ebre


La televisió Canal 21 Ebre engega el concurs musical 'Sona 21', inclòs al magazín Districte 21, amb l’objectiu de donar veu als diferents grups musicals de les Terres de l'Ebre i promoure els nous artistes emergents del territori. 

Considerem que les Terres de l’Ebre compten amb un gran ventall de grups de diferents estils, que a través del seu treball aporten una gran riquesa musical. Davant d'això, sorgeix la idea de crear el concurs ‘Sona 21’ per donar la difusió i projecció que es mereixen aquestes formacions. A la vegada, incloure la participació ciutadana és un dels objectius més importants d’aquest nou concurs, i per això són els mateixos espectadors que elegeixen quin és el millor grup del territori. Així, a través del blog 'districte21.canal21ebre.com' donem la possibilitat que tothom pugui votar. El sistema de votació s'iniciarà el mes de desembre. 

Sistema de votació

Les votacions es realitzaran a través del blog del programa www.districte21.canal21ebre.com. En aquesta pàgina es mostrarà una finestra on totes aquelles persones que vulguin valorar els grups pugui votar. També, es mostrarà el videoclip de l’artista candidat al premi. A la xarxa social de Facebook del programa (https://es-es.facebook.com/pages/Districte-21/148143625278999) es publicaran els enllaços directes per poder realitzar les votacions i s'informarà de tots els continguts del concurs 'Sona 21'.

Les votacions duraran una setmana per cada grup. Així, al programa Districte 21, en emissió els dijous a les 22 hores, s’anunciarà el grup que protagonitzarà el concurs aquella setmana, i es mostrarà el videoclip en pantalla. A partir d’aquell moment s’iniciaran les votacions. Finalitzada aquesta setmana, es pararà la votació del grup i s’iniciarà el període de votació del següent grup. 

El concurs durarà fins al mes de juny de 2014, i durant les dos últimes setmanes s’obrirà el període de votació per poder votar de nou a tots els grups musicals.

Premi al grup guanyador

Canal 21 premia als tres grups guanyadors amb la possibilitat de realitzar un o varis concerts en directe a la ‘Festa 21’, organitzada per Canal 21 Ebre, que tindrà lloc a diferents localitats de les Terres de l'Ebre. Durant la ‘Festa 21’ els tres grups guanyadors actuaran en directe. La primera actuació serà per al tercer grup més votat, la segona per al segon grup més votat, i la primera per al grup més votat. 

Bases del concurs

1. La fase de captació de concursants s’inicia el 13 de novembre de 2013 i finalitza l’1 de desembre de 2013. Durant aquesta franja de temps els grups han de posar-se en contacte amb la televisió.
2. Els grups concursants han de comptar com a mínim amb un videoclip, que s'emetrà per televisió i es mostrarà al blog. No és necessari que el videoclip sigui amb alta qualitat. Pot ser un vídeo amb fotografies i amb so.
3. Per participar els grups han d’enviar un correu electrònic amb el videoclip, una breu descripció i el nom dels membres del grup. L’adreça és districte21@gmail.com.
4. Els grups han de ser de les Terres de l'Ebre. 
5. No s'admetran al concurs els grups musicals que no s'hagin inscrit abans de la data assenyalada (1 de desembre de 2013). 

Per a més info: districte21@gmail.com

Font: nota de premsa del Canal 21 Ebre.

No hay comentarios :

Publicar un comentario