Siguenos en Facebook  Síguenos en Twitter  Siguenos en YouTube  Siguenos en Blogger  Siguenos en por RSS

lunes, 8 de noviembre de 2021

Festival SELECTES 2021 - 13/11/2021 La Ràpita (Terres de l'Ebre)

L’Associació Cultural El Petit Comitè ens ofereix el proper dissabte dia 13 de novembre a partir de les 18h a l’Auditori Sixto Mir de La Ràpita (Terres de l'Ebre) el Festival SELECTES. Una vetllada musical delicatessen, d'aquelles que se sap abans d'hora que deixaran bona emprempta en els asistents a la mateixa.

Tercera edició d'un Festival nascut amb ànima de petit format però que es va consolidant un pas més enllà. L'any passat es va tenir que suspendre per la pandèmia i ara torna amb més força si cal, amb aquestes quatre propostes musicals, a cadascuna més estimulant:

L-R

Són les sigles sota les que podem trobar a Leticia Baselgas i a Rubén Bada. El duet asturià, després de la revolució que va suposar el seu primer disc al 2018, van un pas més enllà en la seva proposta post-folk amb N.O.S.(2021). Ara a més d'adaptacions de cançons tradicionals, signen per primer cop temes propis. Jotes i "muñeiras" convivint en armonia amb guitarres blues-rock. T'ho perdràs?

ÚLTIM CAVALL

La banda del Garraf ÚLTIM CAVALL són Rafa Monzó (guitarres i veu), Francesc Pascual (bateria), Jacob Serra (guitarres) i Toni Jordán (baix). Alaska (Discos de Kirlian, 19) va ser el seu segon àlbum després de l'estupend Records de Kyoto (2017) i tercer treball en total fins ara comptant el seu no menys brillant EP debut Últim Cavall (2015). Pots trobar les publicacions que els hem dedicat clicant al damunt de cada títol. Desplegaran al damunt l'escenari el seu arrebatador arsenal dream-pop i shoegaze en una de les darreres presentacions de Alaska ja que ara estan enfrascats en la grabació d'un nou disc que veurà la llum en els pròxims mesos.

Aquí pots escoltar el programa de ràdio Música Crònica a Ràdio Alfacs que li vam dedicar a Alaska.

RUISEÑORA

Aques duet format per Elia Maqueda i Atilio González mesclen el folclore extremeny amb la música electrònica. Dissabte a l'Auditori pressentaran el seu tercer disc La Jara (2021) i mostraran un directe més enfocat al ball, amb el que serà complicat mantenir al respectable assegut al seu seient, qui avisa no és traïdor 😉

MIQUI PUIG & ACP

Parlar de Miqui Puig és fer-ho d'una legenda viva del millor pop estatal, compositor, intèrpret, productor, Dj, locutor radiofònic, presentador... A més ens arriba amb la seva superbanda Asociación Cicloturista Puig o Associazione Ciclistica Popolare, com més convingui.

El seu darrer àlbum fins al dia d'avui, el meravellós 15 Canciones de amor, barro y motocicletas (El Segell del Primavera / Universal Music Spain, 2019), és rítmicament fet per a ballar, on el pop dominant s'agermana amb el funk, el soul, i fins i tot en algun compàs amb la música disco. Per al dissabte s'acosta un potent desplegament d'elegància festiva al damunt l'escenari.

Aquí pots escoltar el programa de ràdio Música Crònica a Ràdio Alfacs que li vam dedicar parlant del seu discarro més recent.

La guixeta per a comprar les entrades (15€) al mateix Auditori Sixto Mir de La Ràpita s'obrirà a les 16h, es prega des de l'organització que s'acudeixi aviat per a evitar aglomeracions, es pot fer temps al servei de barra o mirant el merchandising de les bandes. Per motius tècnics sols es podrà fer els cobraments amb efectiu, tant per la compra de les entrades com per a la barra. 

Accedeix a la ubicació aquí.

Per si no post acudir Ràdio Alfacs et retransmetrà tota la vetllada amb aquests horaris d'emissió>

No hay comentarios :

Publicar un comentario