Siguenos en Facebook  Síguenos en Twitter  Siguenos en YouTube  Siguenos en Blogger  Siguenos en por RSS

martes, 11 de noviembre de 2014

CORIOLÀ inaugura la segona edició del MÚSIQUES SENSIBLES (Sala Foyer - 6 Nov'14)

La formació del Maresme Coriolà, va obrir de manera brillant el segòn cicle del Músiques Sensibles que té lloc durant els mesos de novembre i decembre a la Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.


Amb el seu primer àlbum El Debut (Warner Music 2014) sota el braç, el seu estil entre el folk i el pop va omplir pràcticament tots els seients de la sala i els positius comentaris post-concert entre els assistents confirmàven la millora exponencial que viu la banda. Clica aquí per llegir la ressenya que vam fer de l'àlbum.

Prèviament a l’inici del concert, la fundació Petits Somriures ens mostrava en dues grans pantalles el perquè de la seva existència i àrees d’actuació a ritme de “Diamants”, primer single de Coriolà de El Debut. Un cop en viu, la banda va tornar l’agraïment dedicant el mateix single a la fundació. Aplaudim a Petits Somriures i tambè a la banda que els hi cedeix solidàriament tots els beneficis generats.

Els dotze talls de El Debut van sonar sense excepció. “El so que fan les flames” obria una nit on cal destacar la melodia de “Vent i Ganivet” que arribava enllaçada amb gust desprès d’un tram inicial del “Everybody’s Talkin’” d’en Harry Nilsson o la nostàlgia que desprèn “L’escalfor” que ens retroba amb aquells moments imborrables.

Sense mourens, viatgem al Pol Sur amb l'esplèndida “Amundsen” i fem un tour germànic per la ciutat de “Wuppertal” a ritme bossanòvic sense ni tan sols el grup haber-hi estat mai. Troç de tema que em fa recordar aquell discàs dels Umpah-pah del 91 Raóns de Pes, uns dels millors treballs del pop-rock català per un servidor.

S'acomiaden amb una radiant i energètica “Ara tot és millor” on acabem tots en peu i amb ganes de més, i tant. Mólt bon directe d’una banda amb músics que s’entenen a la perfecció sota una més que agradable i afinada veu del frontman Carles Chacón.

Podreu veure a Coriolà les properes dates:

14 novembre – Manresa (Cafè Teatre Voilà)
5 decembre – Reus (Concert inaugural del cicle El ressupó de tardor, a la Sala Pilée)
21 decembre – Terrassa (Nova Jazz Cava)

I no deixeu de seguir-los a www.facebook.com/coriolabcn i a twitter @coriolabcn

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EN CASTELLANO:

La formación del Maresme (Barcelona) Coriolà, abrió de manera brillante el segundo ciclo del Músiques Sensibles que tiene lugar durante los meses de noviembre y diciembre en la Sala Foyer del Gran Teatro del Liceo de Barcelona.

Con su primer álbum El Debut (Warner Music 2014) bajo el brazo, su estilo entre el folk y el pop llenó prácticamente todos los asientos de la sala y los positivos comentarios post-concierto entre los asistentes confirman la mejora exponencial que vive la banda. Pulsa aquí para leer la reseña que hicimos del álbum.

Previamente al inicio del concierto, la fundación Petits Somriures nos mostraba en dos grandes pantallas el porqué de su existencia y áreas de actuación a ritmo de "Diamants", primer single de Coriolà de El Debut. Una vez en vivo, la banda volvió el agradecimiento dedicando el mismo single a la fundación. Aplaudimos a Petits Somriures y también a la banda que les cede solidariamente todos los beneficios generados.

Los doce cortes de El Debut sonaron sin excepción. "El so que fan les flames" abría una noche donde cabe destacar la melodía de "Vent i ganivet" que llegaba enlazada con gusto después de un tramo inicial del "Everybody 's Talkin'" de Harry Nilsson o la nostalgia que desprende "L'escalfor" que nos reencuentra con aquellos momentos imborrables.

Sin movernos, viajamos al Polo Sur con la espléndida "Amundsen" y hacemos un tour germano por la ciudad de "Wuppertal" a ritmo bossanòvic sin ni siquiera el grupo haber estado allí nunca. Trozo de tema que me hace recordar aquel discàs los Umpah-pah del 91 Raons de Pes, unos de los mejores trabajos del pop-rock catalán por un servidor.

Se despiden con una radiante y energética "Ara tot és millor" donde acabamos todos en pie y con ganas de más, y tanto. Muy buen directo de una banda con músicos que se entienden a la perfección bajo una más que agradable y afinada voz del frontman Carles Chacón.

Puedes ver a Coriolà en directo:

14 noviembre – Manresa (Cafè Teatre Voilà)
  5 diciembre – Reus (Concierto inaugural del cicle El ressupó de tardor, a la Sala Pilée)
21 diciembre – Terrassa (Nova Jazz Cava)

Y no dejéis de seguirlos en www.facebook.com/coriolabcn y en twitter @coriolabcn

No hay comentarios :

Publicar un comentario