Siguenos en Facebook  Síguenos en Twitter  Siguenos en YouTube  Siguenos en Blogger  Siguenos en por RSS

lunes, 5 de diciembre de 2016

Els 'SOPA' tanquen gira "30 anys - 3 ciutats" amb l'Auditori de Barcelona en peu

Amb la sala principal, la Pau Casals de l’Auditori de Barcelona pràcticament plena del tot, els gironins SOPA DE CABRA finalitzaven la seva gira “30 anys – 3 ciutats” Barcelona, Madrid, Londres, amb un repàs dels èxits més significatius de la banda en aquestes tres dècades.


Entremig de la inicial “Lletania” a la final “L’Empordà”, tot un recull de vells hits com “Si et quedes amb mi”, “No tinguis pressa”, “El Far del Sud”, “Camins”, “El boig de la ciutat” amb la companyia d’en Ramón Mirabet o les més recents “Cercles” o “Sense treva” del seu darrer àlbum.

Personalment, des d’aquell octubre del 90 a l’Estadi Olímpic acompanyant la Tina Turner i El Último de la Fila fins ahir mateix, més de 26 anys caminant amb els ‘Sopa’ fan que les emocions vagin molt més enllà del setlist, i el fet de veure al grenyut del Gerard amb els ‘seus’, sempre amb el record de l’etern Ninyin fan que cada concert seu sigui únic i especial. 

En un format que no és, sino el seu fort, al menys no l'habitual, la banda va demostrar que els anys i l'experiència són un grau, i que estàn sense discussió en plena forma. Per mostra com van fer aixecar als prop de 1.800 assistents d’ahir la nit durant més de dues hores. Llarga vida als SOPA!


“...i si tot em va bé, i encara puc, tornaré, pobre, brut, però somrient”.


Info, noticies i agenda a 

No hay comentarios :

Publicar un comentario