Siguenos en Facebook  Síguenos en Twitter  Siguenos en YouTube  Siguenos en Blogger  Siguenos en por RSS

miércoles, 8 de junio de 2016

2ª Roda de premsa Festival CRUÏLLA 2016

Explicava avui en Jordi Herreruela, director del festival, a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, tot a una serie de novetats que presentarà aquesta propera edició 2016 els 8, 9 i 10 de juliol al Parc del Fòrum, Barcelona.


“Som un festival viu, que creix i es reiventa escoltant al públic”

El cartell d’aquest any del CRUÏLLA genera molta expectació, mostra evident el que comentava en Jordi Herreruela respecte el ritme de venda dels abonaments que supera ja el de les anteriors edicions a un mes vista del festival, tot i que el llistò ja era ben alt.  Artistes internacionals com Robert Plant, Crystal Figthers o Damien Rice, o nacionals com Vetusta Morla, Bunbury o Love of Lesbian, ens atrevim a dir que compartirant cartell amb altres 25.000 artistes convidats, els propis assistents. I és que aquesta és la idea de la organització:

“Volem que el públic participi activament del festival i de la experiència”.

La APP del Cruïlla serà el principal medi de comunicació entre el públic i la organització. Zones wifi, serveis millorats, minimització del temps de a les cúes gràcies a les polseres intel.ligents, la gran oferta gastronómica o una zona ‘market’ per merchandasing i fins i tot de caves i vins, són tan sols algunes de les propostes per aquesta edició, que promet funcionar a la perfecció.

No sabem si en homenatge al frontman dels mítics Led Zeppelin, o potser en honor al hit dels Love of Lesbian “Algunas PLANTas”... però les plantes seràn protagonistes tambè en aquesta edició 2016. Conyas a banda, s’ha presentat tambè quin serà el look del escenari principal i si en imatges ens hem quedat sense paraules, no volem pensar com serà en realitat, màgia pura. 


Si tampoc voleu que us ho expliquin i viure-ho en primera persona, entreu a www.cruillabarcelona.com ón a més de tota una información més en detall us podreu fer amb l’abonament o entrades per dia, d’un Cruïlla 2016 que a ben segur serà recordat per tothom.


No hay comentarios :

Publicar un comentario