Siguenos en Facebook  Síguenos en Twitter  Siguenos en YouTube  Siguenos en Blogger  Siguenos en por RSS

martes, 7 de mayo de 2019

OBSCENS - "Nem-hi!!" (autoeditat, 2019)


El diccionari defineix l’adjectiu «Obscè» com a «ofendre greument el pudor». OBSCENS ho aconsegueixen de sobres amb el seu posat de rockeros indomables; actitud i energia desbordant al damunt l'escenari; i sobretot, per la seva proposta musical, un rock atemporal amb pincellades hard-rock, del de tota la vida, hereu de bandes clàssiques com Led Zeppelin, o a nivell nacional els Sangtraït.

OBSCENS debuten discogràficament aquest 2019 amb Nem-hi, però no són ni molt menys uns nouvinguts, tenen el cul pelat en això de la música. Constituïts com a banda al 2017 amb aquesta alineació: Adolfo «Xoco» Aixalà Ollés a la guitarra (Zoukra, Zenith, Cabello de Àngel, Sumatra…), Xavier Franch Grau «Chiri» a la bateria (tècnic de so, A Quiet Man, Montse Castellà , La moto del Monaguillo…), Jordi Valldepérez als teclats (AB6, Canteen Keepers, Belenyo, Ankes, Confutatis Maledictis…), Jordi Mendoza al baix (mestre d’Educació Musical, Bacuum, Kartommcha Orquestra, Dejavú Versions, Secakgod, X Versions…) i Ernest Redó a la veu (mestre d’Educació Musical, lletrista, Bacuum, Zoo, La banda del Yuyu, Most…).


A Nem-hi trobaràs set cançons on la guitarra elèctrica és l'eix vertebrador, acaronada per la veu del seu carismàtic frontman Ernest i recolzada per un baix latent, una dinàmica bateria i uns subtils i efectius teclats.

L'inici del treball és pura dinamita amb la potència de "Pàgines Verges", el mig temps amb toquets blues "Noia 10" i el tema titular "Nem-hi", sense dubte el seu tall més inmediat i adictiu. Seguim amb la heviata contestatària "Guants Blancs" y la no menys poderosa "El seu diumenge", amb una tornada que en directe serà més que corejable.

Per a tancar Nem-hi trobem el costat més assossegat de la formació tortosina amb "Aquells dies sota el sol" i "Dos plats", completant de manera més que solvent un discàs que demana a crits desfogar-se al damunt d'un escenari.

Gaudeix-lo>



Segueix a OBSCENS a la xarxa>

1 comentario :